HVORDAN BLI FRELST?

Hvem kan bli frelst, og hvordan?

I Bibelen står det:


Evangeliet etter Johannes Kapittel 3:16; For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. 17 Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham. 18 Den som tror på ham, blir ikke dømt. Den som ikke tror, er allerede dømt, fordi han ikke har trodd på Guds enbårne Sønns navn.


Evangeliet etter Johannes Kapittel 14:6; Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far/Faderen uten ved meg.


Paulus’ brev til Efeserne 2:8; For av nåde er dere frelst, ved tro. Det er ikke deres eget verk, men Guds gave. 9 Det hviler ikke på gjerninger, for at ingen skal skryte av seg selv.


Paulus’ brev til Romerne 5:8; Men Gud viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss mens vi ennå var syndere.


Paulus’ brev til Romerne 10:10; Med hjertet tror vi så vi blir rettferdige for Gud, med munnen bekjenner vi så vi blir frelst.Mange som vil bli kristne liker å ha en bønn å starte med, her en slik bønn.
«Jesus, jeg inviterer deg inn i mitt liv. Jeg tror at du døde for mine synder, og at du sto opp igjen. Jeg tror at du er Guds sønn og jeg vil at du skal være Herre i mitt liv. Hjelp meg til å tro. Jeg takker deg for at frelsen er ferdig, og at jeg nå er ett Guds barn!»Hva skal jeg gjøre etter jeg har tatt i mot frelsen?
Har du noen kristne venner, ta kontakt, les i Bibelen, har du ikke en Bibel kan du bruke en på nett, f.eks http://www.bibel.no/Nettbibelen, er det tungt å lese så be om hjelp, og lyst til å lese i Bibelen.Ikke vær redd for å stille spørsmål.
Har du spørsmål så ta gjerne kontakt.